NOVINAR PROVOCIRAO NOVAKA SA NEZGODNIM PITANJEM Nole mu uzvratio brutalnim odgovorom, nije znao šta ga je snašlo (VIDEO)

09:00 | 12-04-2024

Tenis 0

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu pobedivši Lorenca Muzetija (7:5, 6:3)

Novak Đoković
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Ispostavilo se, pokretačka snaga bila je publika koja je počela da zviždi Đokoviću samo zato što je proveravao trag loptice. To je naljutilo Đokovića koji je počeo da se smeje i traži od publike da još više zviždi, a kao što obično biva - tada je zaigrao bolji tenis i potom im je posvetio pobedu. Nakon meča, novinar koji ga je prethodno provocirao pitanjem o italijanskim teniserima, sada je na konferenciji za medije konstatovao da smo to videli "milion puta", pa se ispravio i ublažio da je bar "hiljadu puta istu stvar uradio Đoković, a da je 999 puta pobedio posle toga". 

- Da, dobro si opisao, energiju pretvorim u nešto što je za mene konstruktivno. Ne tražim ja nevolju sa publikom, ne tražim da zvižde, pa da reagujem. To nije moj mentalitet. Ali ako reaguju kako mislim da ne zaslužujem i da nije fer, ili objašnjivo na neki način, ja ću im odgovoriti. Odrastao sam uz takav mentalitet, ako ti nešto loše radi - odbrani se - rekao je Đoković. 

NOLE GAZI KA POLUFINALU MONTE KARLA Evo gde možete pratiti meč Đokovića i De Minora na mastersu u kneževini

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Zavisi da li ću postati opušteniji ili koncentrisaniji. Pokušavaš da dođeš do svog najboljeg tenisa, sada je Muzeti bio bolji, nisam bio zadovoljan, dominirao je i to sa publikom se desilo u pravom trenutku. Opustilo me je na neki način, nasmejao me je, a onda sam dirigovao simfonijom - dodao je raspoloženi Đoković na  konferenciji za medije koji isprva nije hteo ni da pravi bilo kakvu famu oko "interakcije" sa navijačima. 

Podsetimo, Novak Đoković danas od 14.30 igra četvrtfinalni meč u Monte Karlu protiv Aleksa de Minora. 

Ukoliko prođe, Novaka u polufinalu čeka bolji iz duela Umbera i Ruda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading