"O OVOME ĆU PRIČATI DECI I UNUCIMA" Pobedio Đokovića, pa ZABLISTAO pred medijima: Novak je ljudsko biće, iako ne deluje tako

13:53 | 14-04-2024

Tenis 0

Veoma zanimljivo izlaganje.

ytt
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER; Printscreen/Youtube

Svako ko pobedi Novaka Đokovića, posle meča uđe u neko stanje euforije. Tako je bilo i sa Kasperom Rudom posle polufinala ATP turnira u Monte Karlu.

NOVAK GA JE VOLEO, A ON MU ZABIO NOŽ U LEĐA Amerikanac IZDAO Đokovića i tražio da se KAZNI: Ne zanima me ko je

Norvežanin je na konferenciji za medije blistao od sreće, sve vreme je bio nasmejan i raspoložen, pa je dao nekoliko veoma zanimljivih izjava:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ipak je Đoković ljudsko biće, nekada ne deluje da je tako, ali je ipak kao i svi mi ostali. Novak je Novak, ali je ljudsko biće. Ono što me je posebno motivisalo i pomoglo danas je njegov poraz od Luke Nardija u Indijan Velsu, gde je pokazao da je ranjiv. Nema toga mnogo tokom godine, ali nekoliko dana tu i tamo pokazuju da može da se pobedi - rekao je Rud.

Na pitanje kako je pobediti Novaka, odgovorio je:

- Kako je pobediti ga? Sjajno, fantastično, on je jedan od onih koje sam sanjao da pobedim i uspeo sam. To ću pamtiti do kraja života i pričati svojoj deci, ma unucima, da sam jednom pobedio Đokovića. Nadam se da ćemo igrati još nekoliko puta, ne znam koliko planira da igra, jasno je da je sve stariji, ali i dalje moćno deluje na terenu. To je jedan od najvećih izazova u našem sportu i ponosan sam na sebe - dovršio je Rud koji u finalu igra protiv Stefanosa Cicipasa.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading