KAKVA SLIKA IZ MONTE KARLA Bivši Novakovi treneri zagrljeni i nasmejani

09:15 | 15-04-2024

Tenis 0

U dobrim su odnosima.

Novak Đoković
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Bivši treneri Novaka Đokovića, Marjan Vajda i Boris Beker, su se zajedno opustili u Monte Karlu. Iako je prvi teniser sveta završio takmičenje u polufinalu, Čeh i Nemac su uživali u finalu mastersa gledajući pobedu Stefana Cicipasa nad Kasperom Rudom.

Beker je na svom Instagram profilu podelio nekoliko slika iz Monte Karla, među kojima se jedna nasmejana fotografija sa Vajdom, koji je bio Đokovićev trener u dva navrata - prvo od 2006. do 2017, a zatim od 2018. do 2022. godine. Njih dvojica su zajedno činili deo tima najboljeg tenisera svih vremena i očigledno su ostali u odličnim odnosima.

- Boris je šef tima, a ja mu pomažem. Jesam Novakov trener, radim svoj posao, ali ne smatram da je važno pričati o tome da li je moja uloga mala ili velika. Dobro je to što u našem timu ne vrednujemo stvari po sistemu "ko je veći autoritet“. Za neke stvari odgovaram ja, za druge Beker. Najvažnije je da Novak ostvaruje rezultate i da je zadovoljan - govorio je Čeh.

 

 

ZEMLJOTRES NA ATP LISTI Jedan igrač napravio je veliku pometnju, evo šta to znači za Novaka

Takođe, Vajda je izjavio da je bio iznenađen kada je došlo do raskida saradnje između Srbina i Gorana Ivaniševića posle pet godina zajedničkog rada.

- Nisam to očekivao. Pročitao sam u medijima kao i svi, tako da je moje mišljenje zasnovano samo na onome što sam pročitao. Bio sam prilično iznenađen jer se Novak poslednjih godina uvek dobro slagao sa njim, bio je deo tima. Možda je pritisak kojem su treneri izloženi, o kojem sam ranije govorio, postao naporan i za Ivaniševića. Ali, nisam siguran - rekao je Vajda pre nekoliko dana za "Ubitennis".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading