HIT VIDEO SNIMAK KRUŽI MREŽAMA Ovakvog Nadala niste videli: Španac je bio velika zvezda i sa samo tri godine (VIDEO)

13:03 | 17-04-2024

Tenis 0

Španski teniski as Rafael Nadal (37), od malih nogu bio je u centru pažnje javnosti, a prvi put je bio pred kamerama na jednom fudbalskom meču

rafa
Pau Barrena / AFP / Profimedia

Jedan od najboljih tenisera svih vremena potiče iz sportske porodice, ostvario je velike uspehe radeći sa stricem Tonijem Nadalom, a zanimljivo je da je Tonijev brat, Migel Anhel Nadal, bio čuveni defanzivac Majorke, Barselone i španske reprezentacije. 

Zbog njega je teniski as osim belog sporta zavoleo i fudbal, a nedavno je isplivao snimak gde tadašnji as Majorke u naručju drži malog Rafu davne 1989. godine. 

TO JE TAKO... Ove reči Karlosa Alkaraza o Novaku Đokoviću baš niko nije očekivao

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Takođe, interesantno je i to da je veliki rival Novaka Đokovića vatreni navijač Real Madrida, uprkos tome što je njegov stric nosio dres katalonskog giganta.

Rafa je jednom prilikom objasnio zašto navija za Real.

- Moj otac i čitava porodica bili su oduvek Realovi navijači. Kada je moj stric igrao za Barselonu, naravno da su ga podržavali, a kada se kasnije vratio u Majorku ostali smo podeljeni. Moram da kažem da neki i dalje navijaju za Barsu zbog Migela, a neki su ostali verni Real Madridu - otkrio je Nadal pre nekoliko godina italijanskim novinarima.

Ipak, teniser je jednom prilikom otkrio da je Ronaldo Nazario bio i ostao jedan od njegovih sportskih heroja. Obožavao ga je kao klinac, a stric mu je ostvario želju da se slika sa Brazilcem.

- Uh, veliki sam Ronaldov fan, pratio sam njegovu karijeru još od kada je bio u Barseloni. Jednom sam pitao strica za fotografiju sa njim. Čak me je uveo u svlačionicu i tada sam se slikao sa jednim od svojih najvećih idola. On zaslužuje velike pohvale za to što je prevazilazio probleme, vraćao se na najviši nivo i osvajao trofeje - rekao je Rafa jednom prilikom o svom idolu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading