SUZE KOJE SU POGODILE TENISKI SVET Zbog povrede predala, pa se isplakala na Sabalenkinom ramenu (VIDEO)

12:23 | 18-04-2024

Tenis 0

Poznata teniserka izazvala dirljive scene na turniru u Nemačkoj.

Arina Sabalenka, Paola Badosa
Printscreen/Twitter

Odigrale su Arina Sabalenka i Paola Badosa veoma emotivan meč na turniru u Štutgartu koji je Špankinja morala da preda zbog povrede.

Naime, pri rezultatu 7:6 (7:4), 4:6, 3:3, Badosa je odlučila da zbog povrede ne može više da nastavi da se bori i morala je da preda meč. 

Dugo se već 93. teniserka sveta muči sa povredama. Nekada je bila i druga na WTA listi, ali je zbog problema njen napredak značajno usporen.

Nije mogla da izdrži Badosa. Odmah posle predaje se zagrila sa Sabalenkom na mreži i isplakala zbog nemoći da nastavi meč.

Inače su španska i beloruska teniserka jako bliske i van terena. Redovne se druže i upravo je Badosa bila najveća podrška Sabalenki kojoj se ubio bivši dečko neposredno pred početak turnira u Majamiju.

- Gotova sam i ja da zaplačem. Mnogo mi je žao zbog nje. Nemam nikakve emocije u ovom momentu. Uopšte nisam srećna, nisam ni tužna... Jednostavno želim da se zahvalim samo svim ovim ljudima koji su ostali da gledaju meč do kraja. Hvala vam puno - rekla je Sabalenka posle meča.

Suze koje su zaista pogodile teniski svet.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading