Svi se pitaju ŠTA JE RADILA JELENA ĐOKOVIĆ? Evo gde je bila Novakova supruga dok je teniser držao govor

09:17 | 23-04-2024

Tenis 0

Sve je ispratila sa osmehom.

nole
AP Photo/Manu Fernandez

Novak Đoković je proglašen za najboljeg sportistu sveta u 2023. godini, osvojivši petu Laureus nagradu u Madridu.

Nakon ceremonije, Đoković je održao inspirativan govor koji je oduševio prisutne, a pažnju je privukla i njegova supruga Jelena.

- Velika je čast. Poslednjih sat i po vremena gledam neverovatne sportiste ovde i svi koji su napravili veliki uticaj na svet sporta u 2023. i svi vi koji inspirišete ljude širom sveta u svim sportovima – u skoku, pasu, košu. Svima čestitam na osvojenim nagradama.

MNOGIMA SE SLOŠILO Novak šokirao svet tenisa, otkrio do kad planira da igra i napravio haos

 

 


- Loreus je specijalna organizacija i počastvovan sam što sam prvi put nagradu primio 2012. godine. Osnivač ove akademije je prepoznao koliku snagu ima ovaj sport, mi vidimo svakodnevno da sport može da promeni svet. Deca ga biraju kako bi razvili krucijalna znanja i krenuli u pravom smeru u životu.

Hvala akademiji koja u ovih 25 godina pokušava da unapredi živote milionima dece na svetu. Biti deo nečega što ujedinjuje svet je fantastično i vi, ali i ja pokazujemo toj deci kako bi trebalo da se odnose prema životu. Nema veze koje smo boje kože, odakle smo i kojim jezikom govorimo, sport ima snagu da ujedinjuje svet.

Ovde ima i nekih sjajnih tenisera – Rafa, Karlos, Martina, Garbinje… Mi jesmo pojedinačni sportisti, ali mi svaki uspeh dugujemo porodici, timu. Tu je i moj tim, moji roditelji, braća, supruga, šaljem im poljubac. Oni su bili osnova mog uspeha, kada sam postigao jedan od najvećih u karijeri, završio je Đoković.

 

 

U njegovom snažnom obraćanju, Jelena je s ponosom i osmehom pratila svog supruga, dok je telefonom zabeležavala trenutak.

Njihov elegantan dolazak na dodelu, obučeni u crno, ostavio je sve prisutne bez daha, naglašavajući njihovu jedinstvenu prisutnost na crvenom tepihu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading