ĐERE SE JAVIO IZ BOLNICE I ZABRINUO SVE Srpski teniser se oglasio i napisao samo dve reči

19:20 | 24-04-2024

Tenis 0

Srpski teniser Laslo Đere zabrinuo je sve navijače pošto je na društvenim mrežama objavio sliku iz bolnice

Laslo Đere
AP Photo/Louise Delmotte

Laslo je u opisu fotografije na kojoj leži u bolničkom krevetu stavio "nove informacije uskoro". 

Podsetimo, Laslo Đere već neko vreme ima problema sa zdravljem, od početka godine muču muku sa raznim povredama, a na turniru u Monte Karlu požalio se na bol u laktu desne ruke.

DOBRA TI OVA FRIZURA Novak i Jelena kao Aranđel i Riska, urnebesan "razgovor" koji je nasmejao Srbiju (VIDEO)

- Osetio sam bol u laktu desne ruke već pre dve nedelje u Majamiju, i taj bol u podlaktici nije prolazio do danas. Tada sam se vratio treninzima posle pauze usled bolesti koju sam imao u Južnoj Americi, pa su verovatno teže loptice i brži uslovi igre na Floridi uticali da se to desi. Samo jednom sam imao ozbiljniji problem sa ovom vrstom povrede, pa sam odlučio da igram “kroz bol” i vidim da li će proći za par dana, kao i pre. Zato nisam pridavao veći značaj tome, ali je zato bol počeo još više da se manifestuje u mišiću - objasnio je tada Laslo.

Laslo Đere printscreen instagram
 

- Od Majamija sam se mučio na treninzima, pa pred meč pio lekove – pa mi je bivalo bolje. Ipak, to danas nije bio slučaj, i ultrazvuk posle meča je potvrdio da imam malo tečnosti u samom zglobu – kao i još par stvari. Moraću da uradim magnetnu rezonancu kad se vratim u Srbiju kako bih znao više o ozbiljnosti problema - rekao je Đere. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading