SVI SU OSTALI U ČUDU Nije šala, Rafael Nadal je zaista ovo rekao o Đokoviću

13:05 | 25-04-2024

Tenis 0

Jasno je i Špancu da će biti mnogo emocija nakon što se vrati na omiljeni teren.

rafa
EPA-EFE/JONO SEARLE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

 

Španski teniser Rafael Nadal govorio je o tome kako su mladi igrači podigli nivo igre, poput Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, a odgovor je oduševio Novakove fanove.

- Ne znam. Naravno, oni su neverovatni teniseri, ali u isto vreme, ako sve to stavimo u perspektivu da je Novak Đoković osvojio tri od četiri Grend slema i igrao finale četvrtog. Mislim, on je iz moje generacije, oni rade izvanredne stvari, ali sa druge strane, on je izmoje genracije. Ima mao bolje brojeve... A, igra i na sličnom nivou na kojem smo mi igrali mnogo godina i i dalje ima mnogo uspeha. To pokazuje da tenis ima neverovatne nove šampione, ali u isto vreme, stvari se nisu baš mnogo promenile.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Jasno je i Špancu da će biti mnogo emocija nakon što se vrati na omiljeni teren, Rolan Garos.

- Mislim da se ljudi nadaju da će se kod mene sve rešiti i da ću nastaviti. Uvek sam bio pozitivan. Miran sam, nisam očekivao prevelike stvari. Sve je nekako prirodno, smireno. Izaću na teren, igrati, pokušati da se zabavim, na mestu na kojem sam oduvek imao velike izlive ljubavi i podrške, a ako žele da urade nešto, uradiće. Ništa ne moraju da mi dokažu, dali su mi dovoljno podrške tokom karijere - zaključio je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading