IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU O ODNOSU SA NOVAKOM Nije sve lagano bilo, bilo je loših stvari, ali...

14:01 | 26-04-2024

Tenis 0

Goran Ivanišević je godinama bio trener Novaka Đokovića, ali nedavno je usledio kraj plodonosne saradnje nekadašnjeg tenisera i jednog od najboljih igrača svih vremena

nole
AP Photo/Mark Baker

Legendarni Hrvat će u Zagrebu odigrati revijalni meč sa mladom srpskom teniskom nadom Lunom Vujović, a uoči toga dao je razgovor za Meridijan sport. 

O dugogodišnjoj saradnji sa Novakom, Ivanišević kaže: 

- Nisu baš lagane bile, ne zbog našeg odnosa, nego zbog svega šta se dešavalo, što i sami znate. Od one nesretne diskvalifikacije u Njujorku, korone, Australije, pa puno je, hajmo reći ‘loših stvari bilo’. Ali sve u svemu na kraju kad se crta podvuče, rezultati su fenomenalni, svi rekordi oboreni, ostali smo super prijatelji. Pet godina je bilo uspešnih, tako da sve super - kaže Ivanišević u ekskluzivnom razgovoru za Meridian sport. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

OTKRIVENA PORODIČNA TAJNA ĐOKOVIĆA Došlo je do razvoda, Dijana je krivicu prebacila na mene

Na pitanje do koje brojke Nole može da stigne kada je reč o osvajanju grend slemova, Ivanišević navodi: 

- Pa spreman je svakako. Sve zavisi od njega, koliko će biti spreman, koliko će se uspeti motivisati. Motivacija je najteži deo u svemu. Čovek je sve osvojio.

Koliko mu prija da posle profesionalne karijere, uskoči u trenerske vode, Goran je rekao: 

- Vidite, ja sam svoju karijeru imao, prebacio sam se u trenersku koja je na kraju ispala možda bolja nego ova moja teniska. Trenirati Novaka, kao što svi znaju, nije lagano, ne gledaju se samo pobede. Čim on ne igra polufinale, finale, svi gledaju šta se događa? Mislim ništa se ne događa, ovi drugi igraju, sad ova dva mlada, Siner i Alkaras su jako dobri, ali Novak je još tu, Novak se još tu pita i pitaće se. Meni je izuzetna čast i odgovornost bila, tako da tih pet godina neću nikad zaboraviti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading