GRK NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO Cicipas šokantno eliminisan iz Madrida

14:35 | 27-04-2024

Tenis 0

Veliko iznenađenje u drugoj rundi Madrida.

Stefanos Cicipas
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Ogromno iznenađenje u drugom kolu mastersa u Madridu! Šokantno je eliminisan Stefanos Cicipas i to od strane Brazilca Tijaga Monteira u dva seta - 6:4, 6:4.

Posebno je veliko iznenađenje današnji rezultat ako se uzme u obzir da je sedmi teniser sveta u fantastičnoj formi.

Cicipas je osvojio masters u Monte Karlu, stigao je i do finala Barselone gde ga je nadigrao Kasper Rud, ali svakako Grk je bio ogroman favorit danas.

Zanimljivo je da Cicipas nije imao nijednu jedinu priliku za brejk u prvom setu. Doduše, i Monteiro je imao jednu, ali je Brazilac znao kako da je iskoristi.

Bilo je to u trećem gemu kada je 118. teniser sveta oduzeo servis rivalu i napravio ključni pomak da posle 39 minuta igre povede sa 1:0.

Mada su oba seta završena istim rezultatom, u drugom je bilo daleko više borbe. Ali, ne kako se očekivalo da Cicipas uzvrati, već se borio za goli život.

U gotovo svakom servis gemu Grka je Monteiro imao po brejk priliku. U prvom gemu je iskoristio jednu. Mogao je meč i znatno ranije da privede kraju pošto je propustio tri meč lopte. Četvrtu nije i zato je tvorac najvećeg iznenađenja dosadašnjeg toka Madrida. 

BONUS VIDEO: Detaljna MAPA Beogradskog maratona: Ovim ulicama prolaze trkači

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading