DOLAZI NJIHOVO VREME Novakov veliki prijatelj najavio početak nove ere u tenisu

07:00 | 29-04-2024

Tenis 0

Tenis ostaje u sigurnim rukama

Alkaraz i Đoković
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Nekadašnji argentinski teniser Huan Martin del Potro smatra da će Karlos Alkaraz i Janik Siner dominirati u narednom periodu.

- Alkaraz i Siner će imati veliko rivalstvo, a to je uvek dobro u tenisu. Nekada su bili Agasi i Sampras, pa su došli Nadal i Federer, potom Đoković, a sada dolazi vreme Karlosa i Janika. Biće to sjajna vest za tenis, njih dvojica oči u oči - rekao je Del Potro.

Povukao se pre dve godine, više nije mogao da izdrži borbu sa povredama. Sada se Rafael Nadal nalazi u sličnoj situaciji.

– Mora da počne da se privikava na činjenicu da se teniska etapa u njegovom životu završava. Rodžer više ne igra ali je njegovo nasledstvo ostalo. Rafa sada ima mogućnost da sam izabere i vreme i način za penzionisanje. Ja tu priliku nisam imao. Gledati ga kako igra i koliko strasti donosi na teren, zaista su neverovatni, to niko drugi ne može. Ne verujem da će skoro biti sličnog tenisera. Ne gledam mnogo tenis na TV, ali kada igraju Rafa ili Novak, uvek to radim - poručio je Argentinac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading