NADALOVE REČI JE POTPUNO SLOMILE Evo ko je misteriozna plavuša koju je emotivno pogodio Rafin oproštaj u Madridu (VIDEO)

13:50 | 01-05-2024

Tenis 0

Rafael Nadal je najavio da će mu 2024. godina biti gotovo sigurno poslednja u karijeri

nadal
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

 

Španac je izgubio na mastersu u Madridu od Jirija Lehečke, pa se tako publika emotivno oprostila od Španca kome je ovo bio poslednji masters u Madridu ka kom će igrati. 

Kada se završio meč čak je i sam Čeh prepustio svetla reflektora Špancu, sve je bilo posvećeno njemu. Dao je intervju na terenu, pričao o emocijama, publici, navijačima. Mnogi su plakali. Kamere su posebno bile fokusirane na jednu osobu - Maribel! To je njegova rođena sestra i osoba koju retko viđamo u javnosti.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Njegovi najbliži došli su da gledaju njegov meč u Madridu i emocije nisu mogli da zadrže. Posebno Maribel koja je lila suze.

SVI SU PLAKALI ZBOG NADALA Rafa se slomio na oproštaju, njegove reči se prepričavaju

Rafa je mnogo blizak sa svojom sestrom koja je dve godine mlađa. 

Bavi se modom i nedavno je lansirala i svoju modnu liniju muške odeće pod nazivom "Crabs company". S obzirom da su rođeni na Majorci i da obožavaju plažu i ne čudi što je izabral aime koje ima veze baš sa morem.

 Maribel je i direktorka u Rafinoj akademiji. Nedavno je promovisala i novi sport, padel. Ne krije oduševljenje ovim sportom. 

- Oduvek sam volela padel. Moj otac, koji ogožava padel, napravio je jedna od prvih terena za padel na Majorci i igrala sam od malih nogu. Učestvovala sam na turniru kad sam imala 13 godina. U poslednje vreme igrala sam na nekim turnirima kao predstavnica akademije - rekla je Maribel za "Dejli Mejl". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading