KRAJ NAJPOZNATIJE TENISKE VEZE Putevi su im se razišli - raskinuli Cicipas i Badosa

18:45 | 05-05-2024

Tenis 0

Neočekivano.

Stefanos Cicicpas
EPA

Stefanos Cicipas i Paola Badosa, jedan od najistaknutijih teniskih parova, odlučili su da okončaju svoju romansu, koja je trajala preko godinu dana.

Badosa, trenutno 101. igračica na WTA listi, putem društvenih mreža obavestila je javnost o raskidu sa Stefanosom, ističući potrebu za privatnošću u narednom periodu.

- Nakon pažljivog razmatranja i mnogih dragih zajedničkih trenutaka Stefanos i ja odlučili smo da se prijateljski rastanemo. Delili smo putovanje koje je bilo ispunjeno ljubavlju i učenjem, ali kao prijatelji sa neizmernim uzajamnim poštovanjem odlučili smo da idemo napred svojim putem.

ŠOK U SVETU TENISA Na Rolan Garosu se desilo nešto što nije nikada u istoriji!

- Zahvalni smo na podršci prijateljima, porodici i svima koji su bili deo naše priče. Dok ulazimo u novo poglavlje naših života. Ljubazno tražimo privatnost tokom ovog vremena i zahvaljujemo na razumevanju i poštovanju - napisala je teniserka iz Španije.

Cicipas, koji je nedavno osvojio turnir u Monte Karlu, nakon nekoliko izazovnih meseci, vratio se u formu, što je rezultiralo osvajanjem prestižnog trofeja.

Međutim, uticaj ovog raskida na njegovu psihu će biti veliko pitanje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading