NOVAKU SE OTVARA PUT DO TITULE Đokovićeva najveća pretnja se OZBILJNO povredila: Ne želim da izgubim tri godine karijere

18:13 | 05-05-2024

Tenis 0

Loše vesti...

nole
EPA-EFE/MAST IRHAM

Jedna od glavnih vesti prethodnih dana u svetu tenisa je bila povreda Janika Sinera. Isprva je delovalo da neće dugo odsustvovati sa terena, ali, detaljnijim lekarskim analizama, ispostavilo se da će morati da pauzira na duži vremenski period.

NOVAK NE MORA DA IGRA NA ROLAN GAROSU?! Đokoviću se otvorilo da preskoči put u Pariz, evo i zbog čega

Italijan i drugi teniser na svetu je u izjavi na konferenciji za medije održanoj u Rimu otrkio o čemu se radi:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Igraću na Rolan Garosu samo ako budem sto odsto spreman. Neću da ulazim u detalje povrede, isprva smo mislili da nije ništa ozbiljno, ali su analize i skener pokazali da tu postoji nešto što nije u redu - rekao je Siner, pa dodao: 

- Jedna stvar je sigurna, a to je da ako se ne oporavim sto posto, onda će mi trebati više vremena, a neću da izgubim tri godine svoje karijere. Boli me što ne igram sada, ali moram da osiguram da moje telo ozdravi i to je najvažnija stvar - rekao je Janik.

Moguće je da će propustiti predstojeći Rolan Garos:

- Moja priprema za Pariz neće biti optimalna jer nemam mnogo vremena, ali je sigurno da ću dati sve od sebe da bih se doveo u poziciju da igram - rekao je Siner.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading