PREKINUT ZID ĆUTNJE Badosa otkrila razlog raskida sa Cicipasom, njene reči SLAMAJU SRCE

11:50 | 08-05-2024

Tenis 0

Španska teniserka objasnila sve u vezi nje i grčkog tenisera.

Paula Badosa i Stefanos Cicipas
Profimedia

Delovali su Paola Badosa i Stefanos Cicipas toliko složni, nekako su išli jedno uz drugo, da bi usledio šok i raskid popularnog teniskog para.

Osim zajedničkog i protokolarnog saopštenja, ništa više javnost nije dobila. Sve do sada kada je španska teniserka rešila da se oglasi. 

Ona je otkrila kako se rastala sa Cicipasom.

- Poslednji dani nisu bili nimalo emotivno laki. Ali ja sam jaka osoba i pokušavam da izađen na kraj sa svim problemima. Veoma sam ponosna na sebe, kako sve izdržavam - počela je Badosa emotivnu ispovest koja slama srce.

Otkrila je i da nije bio konkretan razlog raskida sa Grkom.

- Sve ovo me podseća na priču Marije Šarapove i Grigora Dimitrova, kada sretnete pravu osobu ali možda u pogrešnom trenutku. Kada je bilo super, onda je bilo super. Ali u međuvremenu smo imali karijere, stvari i zato je ponekad bolje da odemo različitim pravcima. Imali smo sjajan odnos, on je odličan momak i želim mu najbolje. Znam da i on tako misli. Imam veliku podršku sa svim strana, od porodice, prijatelja, trenera. Osećam podršku čak i od njegove porodice i prijatelja. Svi su nas podržavali. Ništa loše se nije dogodilo. To je život.

Veruje Badosa da bi nekada u budućnosti mogla da obnovi vezu sa Cicipasom.

- Znam da ćemo se viđati na turnirima i nikada ne znate šta će se desiti - zaključila je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading