SVET TENISA OVAJ TRENUTAK SA NESTRPLJENJEM ČEKA Novak Đoković želi "poslednji ples" sa Nadalom (VIDEO)

17:03 | 10-05-2024

Tenis 0

Susret Novaka i Rafe moguć je tek u finalu

Nadal i Đoković
EPA-EFE/YOAN VALAT

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ovog petka započinje pohod na sedmu titulu u Rimu, a rival u drugom kolu mu je Francuz Korenten Mute. Na mastersu u prestonici Italije učestvuje i Rafael Nadal koji bi sa Novakom mogao da se sastane tek u finalu.

Poslednji put Srbin i Španac su rekete ukrstili pre dve godine na Rolan Garosu, kada je Rafa u četvrtfinalu slavio sa 3:1. Imajući u vidu da Nadal preskače veliki broj turnira i da mu je ovo verovatno poslednja sezona, veliko je pitanje da li ćemo ikada više gledati teniski klasik.

O potencijalnom duelu sa najvećim rivalom Đoković je govorio za "Tennis Tv".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

- Video sam da nismo na istim stranama žreba, tako da ukoliko budemo igrali jedan protiv drugog, biće to u finalu. To bi bio spektakularno za obojicu, ali to je još daleko. Dugo nismo bili deo istog žreba, a na to nismo navikli. Toliko godina smo bili najveći rivali i uvek smo gurali jedan drugog do limita. Odigrali toliko mečeva na različitim podlogama… Videćemo šta će se desiti, da li ćemo imati ‘poslednji ples’ negde. Mislim da bi to bilo sjajno za nas, ali i za teniski svet - rekao je Đoković.

Novak i Nadal su se sastali 59 puta i naš as vodi sa 30:29 u pobedama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading