NOLE SAD MOŽE DA PRESAVIJE TABAK, VREME JE ZA TUŽBE Udarac u glavu je samo deo TERORA koji trpi

08:19 | 11-05-2024

Tenis 1

Ovo Srbin nije zaslužio.

nole
AP Photo/Alessandra Tarantino

Nažalost, odlična partija Novaka Đokovića u drugom kolu ATP turnira u Rimu je u senci događaja koji se dogodio po završetku meča sa Korentanom Muteom kada ga je u glavu pogodila aluminijumska boca i tom prilikom ga raskrvarila.

FLAŠA U ĐOKOVIĆEVU GLAVU, PA IZVINJENJE Sramota ga je zbog onoga što se desilo: Ništa osim poštovanja prema Novaku

Kao što svi posetioci sportskih događaja znaju, na ulazu u bilo koji objekat se vrši pretres, kako bi se izbegla situacija kao ona sa srpskim teniserom u italijanskoj prestonici. Samim tim, postavlja se pitanje, kako je momak uneo tako tvrd predmet na stadion? 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Incidenti su na teniskim mečevima učestali, pošto u svetu "belog sporta" vladaju idolopoklonstvo i nezdrave opsesije, zbog kojih je, na kraju krajeva, i nastala mržnja prema Novaku Đokoviću u zapadnom delu planete, jer je nadmašio Rodžera Federera i Rafaela Nadala, zbog čega je neophodno postarati se da popularni Nole bude zaštićen i bezbedan.

 

 

Ne samo da se to nije dogodilo u "večnom gradu", već je Srbin imao sreće što nije prošao sa mnogo težom povredom. Sreća u nesreći je što je nepažljivi momak nije bio na većoj visini od one na kojoj se nalazio, inače bi situacija mogla da bude mnogo dramatičnija. 

Kada se sve sabere i oduzme, da li je vreme da Novak konačno presavije tabak i tuži ljude koji ga godinama diskriminišu? Od suspenzije sa US Opena, preko iživljavanja u Australiji, Đoković nije zatražio pravdu, iako je imao osnova.

Ako ATP ne želi da popularnom Noletu obezbedi ravnopravan tretman, možda je vreme da se on sam izbori za to, pa i da naplati sve nepravde koje je kroz karijeru doživeo od strane skandalozne organizacije kakva je teniska.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
ssdd

11.05.2024 09:25

hahaha pa majko moja imate video na internetu coveku ispala flasica vode sa strane torbe. Kakav teror, kakve tuzbe sta pisete majko moja pa vasi klikbejti su em uzasni em netacni hahahah