BRITANCI UDARILI PONOVO NA NOVAKA, RUSI NAPALI NAVIJAČA Evo kako su mediji u svetu pisali o Đokoviću i skandalu u Rimu

16:45 | 11-05-2024

Tenis 0

Na različite načine su svetski mediji izveštavali o neprijatnoj situaciji koja je zadesila Novaka Đokovića na mastersu u Rimu

Novak
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Već drugi dan otkako se svetski mediji bave situacijom sa mastersa u Rimu kada je jedna sportska flašica ispala iz ranca osobe i pogodila Novaka u glavu dok je delio autograme. 

Nažalost po Novaka, desio se splet nesrećnih okolnosti, ali posle ukazivanja pomoći čini se da je sa Đokovićem sve u redu. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Nole je danas trenirao u italijanskoj prestonici, sa kacigom na glavi, pa se tako Srbin našalio na svoj račun i nasmejao mnoge aludirajući na ono što mu se sinoć dogodilo. 

Srbin se oglasio i potvrdio da je sve u redu. 

Ipak, brojni svetski mediji su pisali o toj situaciji, Britanci, Španci, Englezi, Italijani, Rusi... 

Tako je britanski "Telegraf" u tekstu istakao da je Đokoviću bio potreban medicinski tretman i preneli su saopštenje turnira u kom se navodi da je u pitanju incident.  Ali, ono što je posebno iznerviralo Novakove navijače je to što su napisali u tekstu da je Novak bio jako nervozan i neraspoložen u vezi svega toga, a kako i ne bi...

"DEŠAVA SE" Oglasio se čovek koji je povredio Đokovića: Ljudi me vređaju... (VIDEO)

Slično je pisao i britanski "Gardijan", koji je dodao i reči prvog na planeti da je svestan da je najverovatnije u pitanju slučajan incident. 

Španski "AS" je dosta prašine podigao u odnosu na drugi medj sa Pirineja, "Marku", pa je pod naslovom "Flaša na glavi Đokovića u Rimu: Jezivo kako leži na zemlji" prikazao snimak dešavanja sa terena. "Marka" je samo dodala da je u pitanju incident koji nije bio intencionalan. 

Američki "Forbs" je u naslovu iskritikovao način na koji su teniseri dostupni svakome tokom meča, ali su i naveli takođe da nije bilo nikakve namere. 

Italijanska "Gazeta" je u prvi plan stavila pobedu Đokovića, uz dodatak da je flašica iskliznula iz ranca direktno na Srbina. 

Najviše kritika je dao ruski "Čempionat", koji prenosi i izjave Miomira Kecmanovića, Borisa Bekera i Svetlane Kuznjecove uz dodatak da nema opravdanja da li je u pitanju nameran ili nenameran čin i da je taj navijač morao da bude mnogo pažljiviji, a osvrnuli su se i na situaciju sa Monikom Seleš iz 1993. godine, kada ju je navijač napao nožem.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading