BACIĆU RANAC NA TEBE Povredio Novaka, a sada se opet javio: Italijan ovim rečima šokirao sve

18:52 | 11-05-2024

Tenis 0

Ponovo se oglasio čovek koji je pogodio Novaka flašom vode u glavu sa tribina...

Novak

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, doživeo je neprijatnost kada ga je prilikom davanja autograma posle pobede na mastersu u Rimu, pogodila flaša sa vodom u glavu, doduše ne namerno. 

Organizatori rimskog mastersa su istakli da je do incidenta došlo slučajno, jer se jedan od navijača naginjao preko ograde da bi Novaku pružio svesku za potpis, a onda je iz njegovog ranca ispala flaša od aluminijuma i pogodila Noleta u glavu. 

- Hvala vam na porukama. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram u hotelu sa oblogom od leda. Vidimo se u nedelju", napisao je Đoković na društvenoj mreži X, a dan kasnije se pojavio na treningu i tom prilikom se dužio sa fanovima - sa kacigom na glavi. 

Mario Feri Printscreen/Instagram
 

Čitavu ovu situaciju morao je da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama i Mario Feri Falko, inače čovek kome je ispala flaša iz ranca. On se i izvinio Novaku zbog nenamernog incidenta.

-Ha-ha, danas cu baciti ranac direktno na tebe - poručio je izvesni Mario na Instagramu, pa tako nasmejao sve. 

Novak u trećem kolu Rima igra protiv Čileanca Alehandra Tabila. Meč se igra ne pre 14 časova, a pre Đokovića igraju se dva ženska singla. Program počinje od 11 sati. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading