KATASTROFA ĐOKOVIĆA U RIMU Novakovo izdanje kakvo nikada niste videli, Čileanac ga "rešio" u dva seta

16:13 | 12-05-2024

Tenis 0

Ovo nikako nije dobro, ovo Novakovo izdanje ne govori ništa optimistično pred Rolan Garos.

app

Novak Đoković eliminisan je trećem kolu turnira u Rimu, pošto je od njega bolji bio Čileanac Alehandro Tabilo sa 0:2 u setovima, po gemovima 2:6, 3:6.

Srpski teniser je bio indisponiran od početka do kraja meča, Čileanac je meč započeo sa dva vezana brejka i vođstva od 4:0, što je Tabilo održao do kraja seta i došao do vođstva od 1:0.

U nastavku smo gledali sličnu priču, na terenu se pitao samo jedan čovek, a to nije bio Novak Đoković, koji će morati u dobroj meri da se pomuči kako bi došao do toga da na Rolan Garosu izgleda konkurentnije.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Đoković - Tabilo 0:2 (2:6, 3:6)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Moguće je da je udarac flašicom nakon poslednjeg meča imao uticaj na Đokovićevu igru, ali svakako ne predstavlja opravdanje za jedno od najgorih izdanja koje smo gledali od Srbina u proteklih par godina.

Moraće da se pronađe neko novo rešenje, ovako više ne ide...

Tok meča

3:6 - Kraj meča!

3:5 - Novače, možeš li do brejka? Đoković mora da zaigra mnogo angažovanije ukoliko želi da eventualno preokrene ovaj meč, a prvi korak bi mu bio servis za opstanak u setu.

3:4 - Uspeo je nekako Đoković da "preživi" ovo! Imao je svoje šanse Tabilo da ponovo dođe do brejka i tako dođe do pozicije da servira za meč, ali je Novak bio pravi u ključnim momentima i odbranio svoj servis.

2:4 - ŠTETA! Imao je Novak svoje šanse u ovom gemu, ali nije uspeo da dođe do brejka, te je Tabilo ponovo odbranio svoj servis.

2:3 - Ovo je trebalo Đokoviću! Siguran servis gem, Tabilo nije imao nikakve šanse za brejk, te će sada pritisak ponovo biti na njemu.

1:3 - Nastavlja Tabilo da servira sjajno na ovom meču, i ako je Đoković imao svoje šanse da eventualno dođe do pozicije da ostvari brejk u ovom gemu. Čileanac je odbio nalet i došao do novog gema, čime je pritisak ponovo prebacio na stranu Srbina.

1:2 - Tek treći gem koji uzima Đoković, ponovo na svoj servis. Nastavlja se mučenje srpskog tenisera na ovom meču.

0:2 - Potvrđuje brejk Tabilo, Novak je ponovo u nokdaunu. Fenomenalno igra Čileanac danas, ovo nikako nije karakteristično za Novaka.

0:1 - PA ŠTA SE DEŠAVA? PONOVO BREJK! Imao je Novak 30:0, Tabilo se vratio, a onda je Đoković sa dve uzastopne duple servis greške pogurao Čileanca do brejka.

Prvi set

2:6 - Kraj prvog seta! Tabilo je ponovo osvojio servis gem i došao do prvog seta!

2:5 - Konačno jedan siguran Novakov servis gem. Bez izgubljenog poena je Đoković osvojio ovaj gem, te će sada Tabilo servirati za set.

1:5 - Tabilo igra sjajno danas! Odličan je na početku Čileanac, te će Novak sada servirati za opstanak u setu.

1:4 - Konačno uzima gem Đoković na svoj servis. Bilo je i ovde trzavica, Tabilo je još jednom pokazao koliko je žilav, ali je Novak na kraju uspeo da odbrani svoj servis, po prvi put na ovom meču.

0:4 - Ponovo potvrda brejka Tabila! Đoković deluje nemoćno u ovim trenucima, Čileanac vodi sa 4:0.

0:3 - PA DA LI JE OVO MOGUĆE? Drugi vezani brejk za Tabila, Đoković je u nokdaunu!

0:2 - Potvrdio je brejk Tabilo. Za razliku od Đokovića, Čileanac je na svom servisu delovao izuzetno sigurno, što ga dovodi do ranog vođstva u prvom setu.

0:1 - NE, NE, NE! Jako loš početak za Novaka, već u prvom gemu je Tabilo uzeo brejk! Loše je delovao Đoković na svoj servis, što je Čileanac iskoristio i došao do prvog brejka na ovom meču.

Pre meča

14.00 - Dobro došli u naš lajv blog!

Bićemo i danas uz Novaka Đokoviać u njegovoj borbi za plasman u četvrto kolo turnira u Rimu.

Komentari(0)

Loading