KRVARIO SAM SAT VREMENA Novak Đoković izneo uznemirujuće detalje

19:02 | 12-05-2024

Tenis 0

Situacija uopšte nije bila tako bezazlena

Novak

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković završio je učešće na mastersu u Rimu već u trećem kolu, pošto je izgubio od Čileanca Alehandra Tabila sa 2:0.

Bio je ovo jedan od najlošijih Novakovih mečeva u karijeri, pa je tako nastavljena agonija koja traje od početka godine.

Nakon meča je Đoković prvo utiske izneo za "Telegraf" rekavši da su mu prioriteti uvek isti.

- Nema tu šta da se razmišlja. Kao i uvek, Olimpijske igre i grend slem su glavni prioritet. Kako je bilo na početku godine, tako je i sada, ništa se tu ne menja. Ostaje tako. Da igram slabo, igram. Daleko sam od svoje neke željene forme, ali dobro, videćemo kako će se stvari odvijati na grend slemovima. Naravno, motivisan sam, ovo sa glavom će biti sve u redu. Da vidimo kako će sve proći u Parizu, pa da gledamo dalje ka Olimpijadi - rekao je Đoković.

app AP Photo/Alessandra Tarantino
 

 

Kasnije se na konferenciji za medije osvrnuo na incident sa flašicom rekavši da ne za da li je to uticalo na današnju igru.

- Da budem iskren, ne znam. Moram da proverim. Trening je bio drugačiji. Imao sam baš lagan trening u subotu. Nisam osećao ništa, ali nisam se ni osećao isto. Danas, pod velikim stresom, bilo je baš loše, ne u smislu bola, već u smislu ravnoteže. Nije bilo koordinacije. Bio sam potpuno drugačiji igrač od onog od pre dve večeri. Ne znam, možda je imalo uticaj. Moraću da uradim medicinske testove da vidim šta se dešava - naveo je svetski broj jedan.

Detaljnije je opisao šta se zaista iz njegovog ugla desilo.

- Na videu ste mogli jasno da vidite da je to bila nesrećna epizoda, bočica je ispala iz ranca i pala mi na glavu. Nisam previše proveravao. Osetio sam jak udarac, otišao sam na intervenciju, nekih sat sam imao krvarenje. Otišao sam na spavanje, imao sam glavobolju, ali mislio sam da sam u redu. Očigledno je da nije bilo baš tako - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading