NADAL OPET ŠOKIRAO: Neću da igram na Rolan Garosu

12:07 | 13-05-2024

Tenis 0

Španac se ponovo oglasio o nastavku teniske karijere.

Nadal

To više nije nagađanje, već činjenica. Karijera Rafaela Nadala se rapidno približava kraju. Još jedna rana eliminacija, ovog puta iz Rima, je primorala Španca da dobrano razmisli o učešću na Rolan Garosu.

I kako sada stvari stoje, legendarni teniser je još uvek neodlučan da li će se pojaviti na drugom grend slemu u sezoni, ali se između redova može naslutiti da je bliži tome da ne učestvuje na turniru.

- Ne želim da igram na Rolan Garosu, ako moram da budem oprezan i da ne mogu da dam svoj maksimum, kao što je to bilo u Barseloni i Madridu. To je poseban turnir za mene i obeležio je mnogo moju karijeru. Biće mi jako teško ako ne budem tamo, ali igraću samo ako mogu da dam 100 odsto.

Međutim, šanse da zaigra na Olimpijskim igrama u Parizu su daleko veće.

- Postoje stvari koje mogu samo da se dožive na Olimpijskim igrama. To je suština svakog sportiste da igra za svoju zemlju. Posebno ima težinu pošto se igraju u Parizu. Bio bih uzbuđen, usrećilo bi me.

Na konkretno pitanje o kraju karijere, Nadal je rekao:

- Sve promene su teške, ali imam veliku sreću što imam porodicu i prijatelje koje mi pružaju mnogo lepih stavri koje me čine srećnim. Naravno da adrenalin i emocije koje se dožive u sportu su nešto posebno i teško mogu da se osete u svakodnevnom životu - zaključio je osvajač 22 grend slem titule.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading