BRUKA I SRAMOTA Nemaštaju Novaka? Jedan detalj je šokirao sve, Italijani ovo nisu smeli sebi da dozvole

12:07 | 14-05-2024

Tenis 0

Novak Đoković još uvek nije dobio izvinjenje od čelnika turnira u Rimu...

Novak Đoković
Printscreen

Novak Đoković je dobio metalnu bocu u glavu i sve je ostalo na tome. Da možda je sve bilo slučajno, ali potez Italijana nekoliko dana kasnije šokirao je sve.

Novak nije dobio ni jedno "izvini". Turnir se i dalje nije javno izvinio zbog propusta.

- Svi su čekali kakva će njegova reakcija da bude, pa su se tako postavljali. On nije kriv ni za šta, a stavljen je u poziciju da treba da se brani. Rekao je da ga je bolela glava, da nije spavao i da mu nije bilo dobro. Nije mu lako. Nije zaslužio sve ovo iako je bilo slučajno. Zašto baš na njega. Toliko je bilo potpisivanja i svega, da baš u tom trenutku dođe sa tim rancem. Nije mi jasno kako obezbeđenje nije odreagovalo kada je videla čoveka sa tolikim rancem, i on je mogao da mu ispadne - rekao je Bogdan Obradović za "K1".

On je nastavio u istom ritmu.

- Sasvim sigurno je da se nešto tu desilo. Samim tim da sa te visine ispadne ta flašica puna vode i da ga udari u glavu, to je stvarno nesmotreno. Igrači nisu tu bezbedni, organizatori tu prave propust. Moguće da je i to imalo velikog uticaja, ali Novak nije želeo previše o tome da govori, nije želeo da stavi nekome toliku odgovornost, jer on je takav.

Novaku je sve ovo jako teško palo i nije mogao da se fokusira na samu igru...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading