NOVAK UVEK SMISLI NEŠTO NOVO Medvedev surovo iskren: Svaki put se to desi kada igram protiv njega

17:02 | 14-05-2024

Tenis 0

Svestan je Rus da nije na nivou najboljih igrača na svetu

Medvedev i Novak

Ruski teniser Danil Medvedev pokušaće na mastersu u Rimu da po prvi put u karijeri odbrani titulu. Posao mu je u velikoj meri olakšan, jer je Novak Đoković već eliminisan, dok su Janik Siner i Karlos Alkaraz preskočili turnir zbog problema sa povredama.

Medvedev je u trećem kolu eliminisao Hamada Međedovića, a imao je samo reči hvale na račun Novaka, Janika i Karlosa za koje je istakao da uvek "smisle nešto novo".

- Janik, Karlos, Novak, osećam da su svi bolji, ako govorimo o vrhunskim rezultatima. Za mene je to veliki izazov da pokušam da ih pobedim kada igram s njima. Srećan sam što mogu da prihvatim taj izazov i radim na sebi. To je ono u šta verujem jer na primer na Australijan openu (finale protiv Sinera prim. aut) bio je moj vrhunac. Bio sam umoran fizički, možda bih i pobedio da nisam bio umoran. Ali ovo je 'ako'. Činjenica je da sam bio na vrhuncu i nisam pobedio. Nije lako, igraju veoma dobro. Osećam da imaju bolje udarce od mene. Svaki put kad igram s njima, razmišljam kako da pobedim, da budem bolji nego prošli put, ako sam prošli izgubio. A ako sam dobio, kako da budem još bolji. Uvek smisle nešto novo. Sviđa mi se ovaj osećaj. Ponekad bih voleo da igram finale protiv nekog drugog gde imam više šansi da pobedim. Ali sjajan je osećaj i prevazilaženje ovog, kao što sam jednom uradio protiv Novaka na US openu 2021 - rekao je Medvedev.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading