SRAMOTA ME JE ŠTO SAM TO URADIO Novak Đoković otkrio zašto mrzi sebe

07:35 | 16-05-2024

Tenis 0

Srpski teniser otvorio dušu

epa
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je u intervjuu Niku Kirjosu otkrio zbgo čega je ljut na sebe.

– Prvi put u karijeri nisam bio zadovoljan sopstvenim ponašanjem, lomio sam rekete, urlao i pravio budalu od sebe na terenu – otkrio je Nole da mu je to smetalo od početka karijere.- To ne znači da sada drugačije razmišljam, da se ne stidim kada tako postupam. I dalje me je sramota i dalje mrzim sebe kada se tako ponašam, ali istovremeno mislim da je razlika u poslednjih sedam-osam godina da sada prihvatam svoje slabosti i prihvatam da i ja grešim i zato se trudim da budem bolja verzija samog sebe sledećeg dana. I nije me sramota da kažem da grešim, da imam mane - otkrio je Novak.

Objasnio je i zbog čega to radi.

– Ponekad vam je tokom meča potrebno da se probudite, da se prodrmate kako biste izvukli najbolje iz sebe. Ali, ja najčešće želim da uživam u životu, da imam dobre odnose sa ljudima, ja zaista brinem za ovaj sport. Zaista želim mojim tenisom da učinim ljude srećnim, to je suština - objasnio je Đoković.

Ovaj intervju je inače urađen još u januaru, ali su tek poslednjih dana počeli da se u javnosti pojavljuju njegovi delovi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading