PONOVO SE JAVIO IVANIŠEVIĆ Objasnio razloge rastanka sa Novakom, pa imao MOĆNU poruku za Đokovićeve protivnike

19:46 | 18-05-2024

Tenis 0

Hrvatski stručnjak govorio na mnoge teme.

epa
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Za mnoge je rastanak Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića stigao kao šok. Međutim, za hrvatskog trenera je to bila logična stvar. Otuda se još jednom osvrnuo popularni "Zec" na razloge rastanka sa najboljim teniserom ikada.

- Znao sam da to vreme dolazi. Novak je već bio sit mene, a i obratno. Odnosi jednostavno dođu do kraja, mada smo se mi razišli kao prijatelji. Nije bilo svađa i uvek ćemo ostati prijatelji. Novak je postigao sve te uspehe, a ja sam mu malo pomogao. Bila je to velika čast i odgovornost trenirati takvog genija. Nije uvek bilo lako. Bilo je problema sa pandemijom, diskvalifikacijom na US Openu i incidentom u Melburnu. Zaista je bilo komplikovano - počeo je Ivanišević za švajcarske medije.

Pojasnio je Ivanišević i za šta je tačno bio zadužen kada je u pitanju igra Novaka Đokovića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Novak je uvek imao odličan servis, ali je bio potcenjen zbog drugih udaraca. Radili smo na bacanju loptice i jačanju drugog servisa. Takođe smo vežbali voleje. Novak me je angažovao iz posebnih razloga, a ne samo da pravim gužvu.

Poručio je hrvatski stručnjak da uprkos slabijem startu sezone, za njega, Đoković ostaje prvi favorit za titulu na Rolan Garosu.

- Ispadanje u Rimu nije bitno. Gren slem turniri su drugačiji. Ako bude psihološki spreman, osvojiće Garos. Mislim da će biti motivisan. Novak se nikada ne predaje. Za njega su gren slemovi najvažniji i uvek nađe način da pobedi - zaključio je Ivanišević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading