TEORIJA O ĐOKOVIĆU KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA Ovaj detalj je podigao ceo svet na noge (VIDEO)

16:22 | 21-05-2024

Tenis 0

Sve, samo da se omalovaži srpski teniser.

nole
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Na internetu se pojavio intervju koji je izazvao mnogo pažnje. Naime, najbolja golferka na svetu, Neli Korda, u jednoj izjavi je kao sporske uzore navela Rodžera Federera i Rafaela Nadala, što je među korisnicima društvenih mreža probudilo određene sumnje i nateralo ih da govore o teoriji zavere.

TENISKA PLANETA TUGUJE Ipak ništa od klasika koji su svi čekali, evo ko izlazi na megdan Novaku u Ženevi

Pre svega, zašto je izostavila Novaka Đokovića, koji je veći i bolji od spomenutog dvojca i zašto su joj uzori teniseri, a ne golferi? Mnogi su u ovome videli nameru da se takozvani "Fedal" promoviše i stavi ispred srpskog igrača. 

 

 

- Poštujem one koji idealizuju Rodžera ili Rafu, ali kada ih stave zajedno, osećam da postoji skrivena agenda. Kada igrači kažu da idealizuju Novaka, ne spajaju ga sa nekim drugim igračem.

- Ona radi za establišment.

- Oh, vidi, Najk sportista kaže da idealizuje i Federera i Nadala, koji su obojica Najkovi sportisti. Sad već postaje dosadno ko

liku moć imaju neki sponzori u kontroli narativa - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Izjava Neli Korde je svakako čudna, ali teško da će ikada moći da se dokaže da li je izgovorena namerno i sa agendom, iako većina teniskih zaljubljenika smatra da jeste.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading