ZEMLJOTRES SVETSKIH RAZMERA Federer se vraća tenisu?!

10:29 | 24-05-2024

Tenis 0

Ponovo ćemo gledati legendarnog Švajcarca.

rodz
EPA-EFE/YOAN VALAT

Iz sveta tenisa nam dolazi senzacionalna vest, a to je da bi Rodžer Federer mogao da se vrati bavljenju sportom po kome je postao čuven. 

ĐOKOVIĆ NE MOŽE DA OBORI OVAJ REKORD Federeru krivo što Novak piše istoriju, "iz bunara" izvukao ovaj podatak

Naime, Tim Evropa na Lejver kupu je ostao bez kapitena, pošto je Bjern Borg odlučio da više ne obavlja tu funkciju. S obzirom na to da je spomenuto mesto ostalo upražnjeno, kao jedan od kandidata se spominje i legendarni Švajcarac, piše sajt "Essentially Sports".

- Borgov naslednik kao kapitena Tima Evrope za 2025. godinu će biti objavljen u narednim danima - piše u zvaničnom saopštenju Lejver kupa.

rodz AP Photo/Kin Cheung
 

Federer je u prošlosti  izjavio da ne bi imao ništa protiv da bude trener evropskog tima na Lejver kupu, čak je i spomenuo da bi to mogao da radi zajedno sa Rafaelom Nadalom.

- Vidim sebe u toj ulozi. Možda čak i zajedno sa Rafom. Bio bih super fleksibilan - rekao je svojevremeno popularni Fedeks.

Koliko je Lejver kup urezan u srce Rodžera Federera pokazuje i to što je upravo ovaj događaj izabrao za oproštaj od igranja tenisom.

Ceo teniski svet prati šta će u narednim danima da se dešava, a zaljubljenici u "beli sport" zdušno navijaju da Rodžer Federer postane novi kapiten Tima Evropa.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading