OVE NOVAKOVE REČI NIKAKO NISU DOBRE Đoković uplašio sve pred Rolan Garos

18:47 | 24-05-2024

Tenis 0

Srbin nikako da se vrati u formu

nole
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nastavio je seriju loših rezultata, a poslednji neuspeh u nizu doživeo je u polufinalu Ženeve u kom je poražen od Tomaša Mahača. 

Prvi reket sveta je na konferenciji za medije istakao da je zabrinut i da sebe ne vidi kao prvog favorita za osvajanje Rolan Garos.

- Naravno da sam zabrinut. Uopšte nisam igrao dobro ove godine, osim nekoliko mečeva tu i tamo. Tako je, kako je. Ne vidim se kao favorita u Parizu. Ići ću meč po meč. Nisam baš imao sjajnu noć, danas je bilo teško. Užasno sam se osećao u prvom delu meča. Neću da oduzmem zasluge Tomašu, zaslužio je pobedu, ali ne znam šta da mislim o ovom meču - rekao je Novak.

Delovalo je da je imao problema na terenu, u jednom trenutku je i konstatovao na terenu da mu se mnogo toga dogodilo tog i prethodnog dana, tako je, očigledno i bilo. Bljesnuo je u drugom setu, ali je to bilo kratkog daha.

- Radije bih ga zaboravio. Ne znam ni kako sam osvojio drugi set. Kada sam došao ovde, nadao sam se da ću odigrati više od jednog meča, a odigrao sam tri. Nije lepo patiti se na terenu, voleo bih da sam se osećao na terenu. Teško je koncentrisati se na tenis kada su ti druge stvari na umu. Nadam se da ću biti spreman i dobrog zdravlja za Rolan Garos - poručio je Đoković.

Novakov rival u prvom kolu biće Pjer-Ig Erber.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading