NEMAC ZNA DA NEĆE BITI LAKO Garantujem da ni Novak nije želeo da igra sa Rafom

13:26 | 25-05-2024

Tenis 0

Pravi spektakl nas očekuje u prvom kolu Rolan Garosa

Zverev
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Aleksander Zverev je četvrti nosilac na grend slemu u Parizu, ali će voljom žreba već u prvom kolu igrati protiv čoveka koji je čak 14 puta osvajao Rolan Garos, a to je Rafael Nadal. 

- Bio sam sa Rubljovim, trenirali smo na terenu Filip Šatrije. Nakon što je trening završen, brat mi je rekao za žreb. Prvo sam mislio da se šali - rekao je Zverev. 

TEŽAK ŽREB Hamad Međedović saznao rivale na Rolan Garosu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zverev i Nadal su se pre dve godine sastali u polufinalu pariskog slema. 

- Da budem iskren, hteo sam da ponovo igram sa Rafom u svojoj karijeri, jer nisam želeo da moje poslednje sećanje bude to što sam napustio teren u invalidskim kolicima. U idealnom slučaju, igrali bismo u kasnijoj fazi turnira, ali sada je tako kako je. Ove godine on nije nosilac, ja jesam. Znate, to je težak žreb, ali je težak žreb za obojicu. Videćemo kako će biti u ponedeljak - kaže Nemac. 

Iako je Nadal daleko od dobre forme, nemački teniser zna da neće imati lak posao. 

- Garantujem vam da ni Novak, ni Alkaraz, ni Siner nisu želeli da igraju sa Rafom u prvom kolu. Ni ja, ali tako je kako je. Nadal je bio povređen, nije igrao mnogo tenisa. Njegov plasman je tamo gde jeste… Ali ja ću razmišljati kao da igram protiv Nadala koji je na vrhuncu. To je ono što očekujem, da bude u svom apsolutno najboljem izdanju - dodao je šampion mastersa u Rimu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading