DOLAZI IZ SRBIJE, A NEKIMA JE TO BEZVEZE Legendarni Amerikanac brutalno iskren, poslao moćnu poruku Noletovim hejterima

14:10 | 26-05-2024

Tenis 0

Čuveni teniser govorio je o Novaku Đokoviću...

nole
Martial Trezzini/Keystone via AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Parizu, gde se sprema za početak drugog grend slema u sezoni - Rolan Garosa. 

Đoković je izazvao ovacije po izlasku na centralni teren "Filip Šatrije", gde se sreo i sa velikim rivalom Rafaelom Nadalom. 

Nole je apsolutni rekorder po broju osvojenih grend slemova, ima ih ukupno 24 za sada, a o Srbinu je govorio i čuveni američki teniser Džon Mekinro, koji je istakao da mu se Novak oduvek dopadao. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ĐOKOVIĆEVA ŠOKANTNA ODLUKA PRED ROLAN GAROS Novak se rastao sa još jednim članom tima!

- Meni se uvek sviđao, ali Novaku nije lako jer ga upoređuju s Federerom i Nadalom, koje svi vole i teško je nositi se s tim. Osim toga, on dolazi iz Srbije, a nekima je to bezveze. Puno je razloga, ima i taj razmetljivi stav, ali sve je to iskoristio kao motivaciju da bolje igra i više pobeđuje, što mu je najveći kvalitet, ne znam kako je to uspeo - rekao je Mekinro za Index i dodao: 

- Možda ga sad ne vole, ali za pet ili deset godina svi će ga voleti i govoriti kako im Novak nedostaje, pa eto, barem tome može da se veseli. 

Mekinro smatra da Novak neće tek tako lako da odustane od profesionalnog bavljenja tenisom. 

- Pre 5-6 meseci ljudi su govorili da će da osvoji još pet Gren slamova, zašto bi se oprostio posle Igara u Parizu? Otkako je izgubio u Australiji i posle toga nije ništa osvojio, pokazao je da je ipak samo čovek. I sad se zbog toga pitamo hoće li otići posle Igara? To bi me jako iznenadilo. Ipak, napunio je 37 godina, ne postaje mlađi, verovatno ima i drugih interesa, ali očekujem da će da igra duž od Rafe, još barem godinu i po dana – poručio je Džon Mekinro.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading