NADAL PREVARIO ROLAN GAROS Iz takmičenja hteli da se "uvuku" Rafi, pa se izblamirali

19:23 | 26-05-2024

Tenis 0

Imali su najbolje namere, ali...

rolan
EPA-EFE/YOAN VALAT

Postojala je mogućnost da Rafaelu Nadalu ovogodišnji Rolan Garos bude poslednji u karijeri. S obzirom na to da ga je osvajao čak 14 puta, iz organizacije spomenutog grend slema su želeli da mu prirede oproštajnu feštu.

ODLUKA KOJA ĆE IZAZVATI BURU Nadal naredio, Rolan Garos mu ODMAH ispunio želju

Ipak, do toga neće doći, pošto se Rafa predomislio i rekao da će se možda i sledeće godine vratiti u Pariz. O ovome je govorila direktorka Rolan Garosa, Ameli Morezmo:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kao što i pretpostavljate, imali smo nešto u planu za njega, ali je on (u subotu) rekao da ne zna da li će ovo zaista biti njegov poslednji Rolan Garos ili ne. Želi da ostavi otvorena vrata da se možda vrati sledeće godine, tako da ga nećemo gurati. Njegova je odluka kada bude želeo da se organizuje ceremonija ili da kaže "zbogom" na pravi način. Nećemo to da radimo ove godine - rekla je nekadašnja broj jedan, pa dodala:

- To je njegova odluka, iako smo spremni da samo pritisnemo dugme i da se nešto desi, poštovaćemo šta želi i sigurno ćemo biti spremni: bilo da on to želi da uradi kasnije tokom godine, sledeće ili bilo kada on to bude poželeo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading