IMAM OSEĆAJ DA SAM NIGDE... Teška ispovest naše pozante teniserke: Moram da se isplačem

07:46 | 27-05-2024

Tenis 0

Aleksandra Krunić je otvorila dušu posle ispadanja sa Rolan Garosa

Aleksandra Krunić
Tanjug/Ap

Naša predstavnica izgubila je od Amerikanke Kejti Volinec sa 7:6 (4), 6:2.

- Nisam trenutno na tom nivou. Pokušavam trenutno da samo ostanem iznad vode što bi se reklo. Puno turnira sam odigrala. Nisam imala ni trening blokove, imam još tri turnira sa zaštićenim renkingom. Vidi se i po mojoj igri da fizički padam, jurim turnire, nisam spremna za iste. Trenutno sam u nekom među nivou. Dobijam neke protivnice koje su u kvalifikacijama WTA, na ITF, mogu da odigram neke gemove, ali me nema za ceo meč -  počela je Aleksandra.

Nastavila je u istom ritmu.

- Napraviću bolji raspored kada završim sa zaštićenim renkingom. Sada jurim po turnirima. Nije pametno, nikad to nisam radila, ali mi se završava to pred Vimbldon. Umorna sam, psihički, pod pritiskom sam. Sve mi se nakupilo. Treba da stanem, da počnem da treniram, da poboljšam neke stvari, nemam vremena za to. Posle Vimbldona ću napraviti bolji plan, kada budem znala rang posle turnira. Biću pametnija tada.

Jedno od pitanja bilo je i da li ima snage da nastavi da "kopa" i dalje.

- Ne znam. Trenutno mi je situacija dosta apstraktna. Uvek sam mogla da se oslonim na tenis. Sada nemam rang, ali nikada nisam bila 500. na svetu, možda sa 15 godina. Imam osećaj da sam nigde i da ništa više neću postići u životu. Znam da je to trenutno stanje. Imam milion pitanja u glavi svaki dan, onda odigram dobre mečeve i u fazonu sam da imam nivo tenisa za top 100. Trenutno su to rezultati sa oscilacijama. Nisam imala konkretan rad. Tako da, deluje mi da je sve što želim da postignem toliko daleko.

Sve što se dešava na Rolan Garosu, pogledajte OVDE.

Aleksandri je baš teško...

- Iako delujem da je sve super, moram da teram sebe, neće niko da me tera. Imam dosta sumnji. Pokušavam da ne dozvolim da me to proguta. Ne mogu sebe da lažem da će sve biti super. Već šest meseci putujem, nisam stala, guram sebe. Ne znam odakle da vučem sebe. Čujem sa tribina da viču da mogu, pa mi se zavrti u glavi. To će da prođe, treba da se isplačem, pokušavam da lažiram. Radila sam to već par meseci, došla sam do faze pucanja. Ništa nije dobro, onda ću da se vratim na lažiranje, dok ne dođe taj deo. Samo da se isplačem - zaključila je naša teniserka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading