ČINI MI SE DA... Naredni rival opasno zapretio Noletu, sve je uradio planski

08:14 | 30-05-2024

Tenis 0

Roberto Karbaljes Baena, protivnik Novaka Đokovića u drugoj rundi Rolan Garosa poslao je poruku našem asu.

epa

On ima iskustva igranja protiv Novaka Đokovića.

- Već smo igrali dvaput na slemovima, ali Rolan Garosu mi uslovi najviše odgovaraju, tu možemo da budemo izjednačeni koliko je to moguće, u Australiji i SAD je znatno komplikovanije. Ovde se osećam malo komotnije, a on nije tako dobar ove godine – izaći ću na meč sa velikom željom i misleći da mogu da dođem do šansi ukoliko budem igrao dobro - rekao je Karbaljes Baena.

Nastavio je u istom ritmu.

- Čini mi se da nije u formi, barem ja to tako vidim. Retkost je da dođe na ovaj turnir, a da još nije osvojio nijednu titulu ove godine, to je važan podatak. Ipak, takođe je i tačno da nije isto igrati s Đokovićem na turniru iz serije 500 recimo – gde može malo da spusti gard – i na grend slemu, koji su mu najveći ciljevi. Ipak, probaću da iskoristim to što je u nešto slabijoj formi.

ŠTA ĆE MENI SVE OVO U ŽIVOTU? Budimo ljudi iako smo Novakovi navijači

Pitali su ga kako do pobede protiv Novaka.

- To ne znam. To treba pitati nekoga ko ga je pobedio. On je najkompletniji igrač od svih sa kojima sam se sastao. Kada igra dobro, ne vidiš niti jednu rupu. S druge strane, nekada bude malo nestabilniji na mentalnom planu, pa možda i dobiješ neku šansu. Potrudiću se da mu otežam od prvog poena, pa da vidim ukazuje li se prilika.

Meč je na programu oko 16.00.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading