ĐOKOVIĆ NASTAVLJA POHOD KA ODBRANI TITULE Novaka čeka pakao, rival mu je čovek koji mu zadaje glavobolje

07:05 | 01-06-2024

Tenis 0

Biće ovo prvi test za srpskog tenisera

app
AP Photo/Christophe Ena

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nastavlja pohod ka odbrani titule na Rolan Garosu. U prva dva kola je izgledao dosta dobro i bez većih problema savladao Pjer-Iga Erbera i Roberta Karbaljesa Baenu. Naročito je bio impresivan protiv Španca kom je prepustio tek sedam gemova.

Rival u trećoj rundi mu je Italijan Lorenco Museti koji je u prošlosti znao da ga dobrano namuči i biće ovo ozbiljan test za svetskog broja jedan. 

Đoković i Museti su se sastali pet puta i Srbin vodi sa 4:1 u pobedama. Poslednji put igrali su ove godine u Monte Karlu, kada je naš as pobedio 7:5, 6:3 i tako mu se osvetio za poraz od godinu dana ranije na istom mestu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zanimljivo da su prvi put igrali baš na Rolan Garosu pre tri godine kada je Museti dobio prva dva seta, da bi onda Novak izjednačio na 2:2 i kada je poveo sa 4:0 u setu odluke, Italijan mu je predao.

Đoković jeste veliki favorit, tako kaže i kladionica Soccer u kojoj je kvota na trijumf prvog reketa sveta 1.17, a na Musetija 5.05, ali neće biti lako, pa bi tako moglo da se dogodi da ovaj meč ode i u četiri, odnosno pet setova.

Podsećamo, okršaj Đokovića i Musetija počinje u 20.15 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading