DA LI JE OVAJ ČOVEK PRI SEBI? Đoković proživljava agoniju, Britanac šokira: Novače, misliš li o NATO bombama?

14:42 | 04-06-2024

Tenis 0

Novakovi navijači pobesneli

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković proživljava agonijiu na Rolan Garosu. Najpre je pobedio Lorenca Muzetija u meču koji se završio u tri sata posle ponoći, da bi onda eliminisao Fransiska Serundola takođe u pet setova. Veći problem od samog rivala predstavljala mu je povreda kolena koju je zaradio na početku drugog seta.

Našao se Đoković na ivici provalije, gubio 2:1 u setovima, imao brejk zaostatka u četvrtom, ali je uspeo da napravi neverovatan preokret i plasira se u četvrtfinale.

Mnogi ljubitelji tenisa zapitali su se kako i dalje uspeva da pobeđuje, pričao je o tome na konferenciji, a jedan britanski novinar zapitao se da li Đokovića motivišu bombe!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prisetio se Kris Brednam da je Novak Đoković svojevremeno govorio o NATO bombardovanju Jugoslavije kada je on bio dečak, pa ga je interesovalo da li i tokom teških mečeva poput ovog u Parizu to bude njegova motivacija. Da je Kris imao priliku, sigurno bi to upitao najboljeg tenisera na svetu!

- Voleo bih da ga pitam o čemu razmišlja, da nađe nešto dodatno. Da li razmišlja o tim NATO bombama koje su padale kada je odrastao? Toliko je toga što bi ljudi voleli da znaju šta misli, da sam tu, ne bih voleo da to propustim da ga pitam - pričao je Kris Brednam dok je radio prenos sa nekadašnjim teniserom Džonom Mekinroom.

Ovakvi komentari Britanca naišli su na oštre osude Novakovih navijača, koji su potpuno poludeli zbog teme koje se Kris prisetio. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading