ORGANIZATORI, OČAJAN TEREN, ALI... Ko je kriv za Noletovu povredu? KRŠTENICA

10:39 | 05-06-2024

Tenis 0

Petar Popović je iskreno govorio o povredio Novaka Đokovića

Novak Đoković

Noletu je stradalo koleno, a ko je kriv za to?

- Video sam da se Novak žalio na podlogu. Na Rolan Garosu su tereni najbolji na svetu, ali stvarno je Šatrije malo… Zagrevao sam se sa Muteom pred meč sa Sinerom, stvarno je bilo loših odskoka, primetio sam to. To što se Nole bunio… Oni čiste teren posle svakog seta, to je po pravilima. Kada su baš loši tereni, na nekim turnirima čiste čak i na dva gema, baš kad su katastrofa tereni - rekao je Popović za "Sportklub".

Osim terena, Popović krivca pronalazi i u Novakovim godinama.

- Prvi krivac za povredu je krštenica. Tačno sam pre godinu dana rekao da to može da se desi, povreda kolena. Nole igra svemirski tenis u tim godinama, a u tim godinama nije se lako ni oporavljati… I nesreća i splet okolnosti i godina proizvodnje, to je normalno, imao je Federer i problem s meniskusom, to su te godine - nastavio je Popović.

OTVORIĆE PROSTOR DRUGIMA Cicipas u šoku zbog Novaka Đokovića

Na kraju je imao jasnu poruku.

- Nije džabe da su igrači ranije prekidali karijere sa 30 godina, a sada sa 35-36, postoje i neki ekstremi kao Karlović koji je najbolji tenis igrao sa 38, ali teško je. Posebno to što je igrao dva meča u pet setova, to je najviše uticalo, što nije spavao, tj. što je legao u šest ujutru posle meča s Muzetijem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading