PORUKA IZ SVETA TENISA Nole sve stavio na kocku zbog najvećeg mogućeg cilja

11:49 | 06-06-2024

Tenis 0

Kejsi Delakva, šampionka Rolan Garosa govorila je o Novaku Đokoviću

nole
EPA-EFE/YOAN VALAT

- Njegovo vreme na prvom mestu se istopilo, ali uz sve to treba reći da je postavio rekord. Budimo realni, ne bih da razgovaramo o tome da li može da se vrati na prvo mesto. Imao je 428 nedelja na broju jedan, to je mnogo, drži taj rekord. Ne mislim da je to nešto što sad želi. On želi titule. Bio je otvoren i na obraćanju medijima kada je rekao da ga zanimaju samo rekordi i tiule, čak ne ni manje ATP titule, već veliki rekordi. Drži taj rekord po broju nedelja na vrhu. Ne znam da li je to velika stvar za njega sada. Mogao bi da se vrati tu, ali mislim li da će to uraditi? Verovatno ne - rekla je Delakva.

Nastavila je u istom ritmu.

- Osećam se loše zbog njega. Sve to povlači mnoga pitanja za njega. Verovatno je tužan zbog svega jer je prebrodio teške mečeve sa Musetijem i Serundolom, dva epska meča na šljac, pomislili smno taman, ako može da se vrati posle ovoga, dokle onda može da dogura?

Ona je poručila da joj je bilo jasno zašto je Novak odlučio da ne rizikuje dalje.

- Shvatam da su Olimpijske igre vrlo važne za Novaka Đokovića ove godine. Pokazao je dobru formu na šljaci. Znajući da će se vratiti na Rolan Garos da igra opet, sa Vimbldonom iza ugla gde je imao mnogo uspeha, odlučio je da pokuša sa preventivom, zato se povukao da bi sebi dao šansu - zaključila je Australijanka. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading