RAFA, AKO SI ČOVEK, ODUSTAĆEŠ OD OLIMPIJSKIH IGARA Španac žestoko napao Nadala: To nije pravedno...

17:26 | 06-06-2024

Tenis 0

I u pravu je...

app

Iako se nalazi tek na 262. mestu ATP liste, Rafael Nadal ima povlašćeni tretman, odnosno "zaštićeni ranking" i zbog toga ima pravo da nastupi na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. 

STIGLE VELIKE VESTI O NADALU Agent otkrio sve, niko nije očekivao da desi ovako nešto

Ova situacija nikako ne ide naruku Pedru Martinezu, španskom igraču, inače 48. na teniskoj lestvici, koji će propustiti OI zato što popularni Rafa mora da ide:

- U ovom slučaju, projektovani ranking je nepravda, jer od nas nije propustio Olimpijske igre zbog povrede, bez obzira na to što se radi o Rafi, koga bismo svi hteli da vidimo u Parizu, čak i ja kao fan. Ne vidim to kao nešto pravedno. Kao... Ako se sada povredim, za četiri godine iskoristim zaštićeni ranking na igrama u Los Anđelesu - kaže Martinez i odmah dodaje:

- Mislim da zaslužujem da idem na Olimpijske igre ove godine, a da ne odem zbog ovakve situacije, mislim da nije fer. Ali, ne mogu da kontrolišem to i to je to.

Da je pošten, Rafael Nadal bi odustao od nastupa na Olimpijskim igrama, kako bi ustupio mesto onima koji su to rezultatom zaslužili. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading