"SINEROV RIVAL NIJE ĐOKOVIĆ" Bivši Novakov trener šokirao izjavom: Žao mi je zbog Noleta, ali...

23:15 | 06-06-2024

Tenis 0

Poruka koja je glasno odjeknula.

Đoković i Siner

Novak Đoković je možda najbolji tenis u karijeri igrao pod palicom trenera Borisa Bekera. Legendarni Nemac je u poslednje vreme veoma aktivan na društvenim mrežama, gde uglavnom piše o dešavanjima sa ovogodišnjeg Rolan Garosa.

SMEŠNA IM ĐOKOVIĆEVA POVREDA Šalili se na Novakov račun posle operacije, evo kako je reagovao (FOTO)

Popularni Bombarder je u jednoj izjavi otkrio da je veliki ljubitelj Janika Sinera:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Žao mi je što se Novak povukao, ali sam takođe i veliki ljubitelj igre Janika Sinera. Stalno ga pratim, baš blisko evo već dve godine. Poznajem ga dobro i to što je prvi mi uopšte nije iznenađenje. Janik ima snažan mentalitet i uči brzo, kao i svi veliki šampioni. Postigao je lep uspeh, ali hajde da izbegnemo poređenja - rekao je Beker, pa dodao: 

Boris Beker EPA/Made Nagi
 

- Da bi ostao na vrhu, u ovom klubu posebnih, mora da bude zaista poseban. Pomalo kao drugi italijanski šampioni u drugim sportovima. Život mu se okrenuo naglavačke po osvajanju Dejvis kupa i Australijan opena, a ovde već piše istoriju - kaže Beker.

Siner će od ponedeljka prvi put u karijeri postati broj jedan na ATP listi:

- Postati broj jedan je teško, ali je ostati na vrhu još teže. Od sada, moraće da bude savršen, od mentaliteta do kondicije. Đoković? Sinerov pravi rival, gledajući godine je Karlos Alkaraz. Siner je normalan dečko kao i ostali, mislim da je greška društvenih mreža jer sve pojednostavljuju - zaključio je Beker. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading