KRAJ SEZONE ZA ĐOKOVIĆA?! Mračna prognoza u vezi sa Novakom šokirala teniski svet

08:43 | 09-06-2024

Tenis 0

Ovo bi bilo katastrofalno.

Novak Đoković

Među navijačima Novaka Đokovića i dalje vlada briga, iako je njihov omiljeni teniser uspešno operisan. Još uvek se ne zna kada će se vratiti na teren i da li će biti spreman da nastupi na Vimbldonu i Olimpijskim igrama.

Ako pitate čuvenog tenisera Endija Rodika, on nije optimista. Štaviše, prognoze Amerikanca su poprilično crne, pošto najavljuje da bi Nole mogao u potpunosti da se vrati tek 2025. godine!

ČUVENI ITALIJAN ŽESTOKO PONIZIO ĐOKOVIĆA Ovakvu sramotu mu Novak i Srbi neće zaboraviti

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nije stvar jedino u tome da se kaže: "Koleno će mi biti u redu za mesec dana", jer mora i da se trenira, pogotovo Novak. Njegov "posebni začin" jeste da izmori suparnika, da ostane u razmenama, da šeta rivale s jedne na drugu stranu i da im konstantno postavlja različite izazove - rekao je Rodik u podkastu "Servd".

Što se tiče Vimbldona, Đoković još uvek nije zvanično odustao, ali je vrlo verovatno da hoće:

- Novaku su potrebni njegovi "točkovi", tj. njegov defanzivni kapacitet. Verovatno ima najbolju odbranu u istoriji tenisa, a ona zavisi od nogu. Protiv takvih velikana kladite se na sopstvenu odgovornost, ali problem je kada neko ima 37 godina i koleno počne da ga muči. Pokidani meniskus nije strašna stvar sa 24-25-26 godina, ali tajming je sr***e – trava je njegova najbolja podloga sad, a najslabija za njegove najveće rivale.

Evo šta je Rodik rekao o predstojećim nastupima na grend slem turnirima:

- Ako se za dve sedmice povuče s Vimbldona, to bi bila šteta. To onda ugrožava i US open, pa bi mogao i da završi ovu sezonu, da se zaleči i da pokuša da uhvati još jedan, poslednji zalet u 2025. godini - zaključuje Rodik.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading