LAKŠE MI JE SA STEFANOM, NEGO SA TAROM Jelena Đoković otvorila dušu i otkrila kako se ona i Novak snalaze u najlepšoj ulozi

19:43 | 12-06-2024

Tenis 0

Jelena ispričala malo poznate detalje

Novak i Jelena
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u Beogradu se oporavlja od operacije kolena, a njegova supruga Jelena pojavila se na premijeri filma "U mojoj glavi 2", gde pozajmljuje glas jednom od likova.

 
- Ovo je veliki svetski projekat. Želimo da pošaljemo poruku koliko su emocije važne. Priključili smo se timu uspešnih ljudi. Mene krase sve emocije, prepoznajem se u svakom liku. Ja sam u timu čistača, oni koji brišu sećanja u filmu, to je simbolično pojavljivanje - rekla je Jelena za Blic.
 
- Ja sam uvek imala lepu podršku svoje porodice. U tinejdž periodu nije pamet na vlasti, ali pameti ima. Mi mislimo tad smo prepametni, a zapravo pravimo gomilu gluposti. Imamo iskušenja na svim poljima. Podrška je uvek važna, uvek - dodala je supruga najboljeg tenisera svih vremena.
 
Dotakla se i dece, Stefana i Tare.
 
- Da li je lakše sa ćerkom ili sinom? Izazovno je baviti se generalno decom... (smeh) Ne delim ih po polovima, ali čini mi se da mi je lakše sa starijim sinom, nego sa ćerkom. Možda jer sam osetljivija na njega, jer je prvo dete, prvo moje iskustvo u roditeljstvu. S druge strane, i te kako uživam u Tarinim avanturama - objasnila je Jelena.

Ne krije da se pribojava mnogih stvari vezanih za porodicu.

- Strah je uvek prisutan, pokušavam da shvatim šta je racionalno šta nije. Novak i ja smo dobar tim, dobar tandem, ljudi koji moraju dosta da uče da bi bili bolji - istakla je Jelena Đoković.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Novak je u nekoliko navrata isticao kako mu je najvažnija, ali i najodgovornija uloga oca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading