ŠPANAC ŠIRI BIZNIS Nadal sa Ramom otvara akademiju u Albaniji (FOTO)

06:00 | 22-06-2024

Tenis 0

Multifunkcionalni kompleks sastojaće se od 12 teniskih terena i šest terena za padel, uz brojne prateće sadržaje.

tenis
Printscreen/Instagram

Karijera se bliži kraju, pa nije zgoreg raditi na budućnosti posle tenisa. Rafael Nadal, jedan od najboljih tenisera svih vremena, marljivo radi na razvoju biznisa kojim će se baviti kada uskoro objavi odlazak u zasluženu sportsku penziju.

Španski as je dogovorio otvaranje svoje teniske akademije u albanskom gradu Draču. Dogovor je postignut sa premijerom Albanije Edijem Ramom, i to u Kosta Bravi, gde je otvorio novi hotel.

- Veoma smo srećni što najavljujemo izgradnju i otvaranje centra u Albaniji. Projekat je izuzetan i svidela nam se vizija zemlje za promociju sporta i njegovih vrednosti. Siguran sam da će biti uspešan – rekao je osvajač 22 grend slem titule.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sitijeva akademija u komšiluku

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako je najavljeno, Rafina akademija biće smeštena u blizini fudbalske akademije Mančester sitija, koji je još početkom ove godine najavio dolazak u Drač. Velika prednost ove lokacije je što se u Draču nalazi poznata luka, a glavni grad Tirana je na samo 35 kilometara udaljenosti.

Zadovoljan zbog dolaska velikog sportskog brenda u njegovu zemlju bio je i Edi Rama.

- U svetu sporta ima mnogo šampiona i velikih profesionalaca, ali nema mnogo šampiona života i ljudskih vrednosti kao što je Rafa. Izdaleka sam uvek imao utisak da je Rafa bio veliki čovek, ali sada se još više divim njegovoj skromnosti i načinu na koji pristupa životu. Mislim da će vrednost ovog centra biti ne samo u učenju tenisa ili drugih sportova već i u pomaganju deci i mladima da shvate koliko je važno biti profesionalac i dobar čovek – izjavio je Rama.

Inače, ovaj multifunkcionalni sportski kompleks sadržaće 12 teniskih terena i šest terena za padel. Takođe, polaznicima akademije će na raspolaganju biti velnes i fitnes centar, zdravstvene ustanove, restorani i ostali prateći objekti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading