ĐOKOVIĆU PRIPISALI JOŠ JEDNU GREND SLEM TITULU Podigla se velika prašina u svetu tenisa, oglasio se i predsednik

12:24 | 23-06-2024

Tenis 1

Neverovatno šta se dogodilo.

nole

Već neko vreme ne postoji dilema ko je najveći teniser svih vremena. Novak Đoković je postavio sve relevantne rekorde i tako iza sebe ostavio velike rivale u vidu Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

ĐOKOVIĆ JURI DUHOVE Čuveni Amerikanac šokirao izjavom o Novaku

U svojoj karijeri je osvojio 24 grend slem titule, ali mu je greškom pripisana i 25. Naime, proizvođač Noletove opreme, Lakost, pustio je u prodaju komplet trenerki sa ušivenim brojem 25 i to po ceni od 350 dolara.

 

prio Lacoste/Printscreen
 

Naravno, ona je vrlo brzo bila povučena iz prodaje i to posle reakcije navijača. Čak se i predsednik Lakosta, Tijeri Giber, oglasio putem društvene mreže "Iks":

- Moram da se izvinim zbog ovoga. Došlo je do greške zbog problema sa IT-jem - napisao je Giber.

 

 

Novak Đoković je saradnju sa Lakostom uspostavio 2017. godine i od tada je mnogo puta za njega bila dizajnirana posebna odeća, pogotovo kada su jubileji u pitanju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
NIJE GRESKA

23.06.2024 13:55

Oteli su mu jedan GS u Australiji, kad su ga deportovali kao najveceg kriminalca, samo da im ne ugrozi anglosaksonca po broju osvojenih GS-titula. Ipak, nekad i greskom se moze doc do istine. Ja predlazem da Lacoste ostavi te trenerke za iducu godinu, onda ce bit bez greske.