KAKO SU PROŠLI OSTALI? Evo protiv koga igraju Lajović, Kecmanović i Đere na Vimbldonu

14:50 | 28-06-2024

Tenis 0

Branilac pehara Alkaraz će u prvom kolu će igrati protiv Estonca Marka Lajala, dok ga potom u eventualnom drugom kolu čeka bolji iz duela Aleksandar Vukić - Sebastijan Ofner.

Laslo Đere
EPA-EFE/WILL OLIVER

 

Srpski teniser Novak Đoković definitivno će igrati na Vimbldonu, a prvi rival biće mu Čeh Vit Kopriva, odlučeno je žrebom u Londonu.

Potencijalni rival Đokoviću u osmini finala je Danac Holger Rune, u četvrtfinalu Hubert Hurkač, a u polufinalu Aleksander Zverev ili Andrej Rubljov.

Branilac pehara Alkaraz će u prvom kolu će igrati protiv Estonca Marka Lajala, dok ga potom u eventualnom drugom kolu čeka bolji iz duela Aleksandar Vukić - Sebastijan Ofner. Italijan Janik Siner, najbolji teniser sveta, igraće u prvoj rundi protiv imenjaka Hanfmana iz Nemačke. Već u drugoj rundi bi Siner mogao da ide na zemljaka Matea Beretinija.

Dušan Lajović će u prvoj rundi igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova, a Miomir Kecmanović će u prvom kolu igrati protiv Indijca Sumita Nagala, a ako prođe, najverovatnije će ga čekati duel sa Talonom Griksporom iz Holandije u drugoj rundi. Laslo Đere će u prvom kolu igrati protiv Luke Puja iz Francuske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading