NOLE OSTAJE BEZ VELIKE PODRŠKE NA VIMBLDONU?! Obožava Đokovića, a sada se oglasila: Njena ispovest šokirala sve, progovorila o zlostavljanju koje trpi zbog srpskog asa

09:52 | 29-06-2024

Tenis 0

Dok čekamo Noleta na Vimbldonu, izgleda da su šanse velike da tamo ne vidimo i Đokovićevu podršku svih ovih godina...

app
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Džuli Sojer, žena koja je toliko godina na turnirima i prati najboljeg tenisera ikada, Novaka Đokovića, poslala je poruku na društvenim mrežama koja je zabrinula sve. 

Ona je u više navrata boravila u Beogradu, a sad je obelodanila da se povlači sa interneta, a razlozi su brojni. 

- Toliko toga mi je na srcu da ne zanm odakle bih počela. Prvo bih da kažem da ono što ću reći nema veze sa Novakom i njegovom porodicom, njegovim timom i mojim odnosom prema svima njima. Ništa. Prema njima gajim samo ljubav i poštovanje i osećam isto zauzvrat. Ali, ne mogu ni da zakopavam glavu u pesak i pretvaram se da ono što osećam u vezi sa ovim profilom nije tu. Moram da se oslobodim svega toga - počela je Džuli.

PRIČAO JE SA JOŠ JEDNOM LEGENDOM Đoković po prvi put progovorio o operaciji, otkrio od koga je tražio savet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Soyer (@ndjokofan)

Potom je objasnila da je krenula sa profilom jer je želela da podeli fotografije i vesti o svom velikom idolu Đokoviću, kao i turnire na kojima je išla zbog njega, ali i da je umorna zbog svih ružnih komentara koje dobija i kažu da je debela, odakle joj novac da putuje, da li ima posao itd... 

- Umorna sam i od ljudi koji se očajnički nadaju da će me naš idol, njegova porodica i tim mrzeti jednog dana i probaće sve da urade da se to desi… Umorna sam i od onih koji mi se uživo ni ne jave, ali kažu: ‘Hej, pomozi mi da upoznam Novaka, završi mi njegov autogram, reket - kaže Sojer i dodaje: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Soyer (@ndjokofan)

- Umorna sam i tužna sam. Toliko da više ne uživam u svojim iskustvima, jer sam uvek anksiozna, zabrinuta i uplašena. I moram to da kažem: brinem se za svoje mentalno zdravlje - dodala je Džuli i zbog toga bar na neko vreme odustaje od društvenih mreža. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Soyer (@ndjokofan)

Istakla je da će uvek podržavati Đokovića, svima se zahvalila koji su je podržavali i smatrala je da je svima bila dužna ovo objašnjenje. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading