SKANDAL TRESE SVET TENISA Sramno: Švajcarci otpužili Đokovića da je lažirao operaciju

09:34 | 03-07-2024

Tenis 0

Dugo nije viđena ovako velika sramota...

Novak
EPA-EFE/NEIL HALL

Novi udar na Novaka Đokovića, i to kakav! 

Kako prenosi DW (Dojče Vele), švajcarski Noje Cirhe cajtung objavio je tekst pod naslovom: „Čudesno izlečenje Novaka Đokovića – sada i Srbija ima koleno nacije“.

Odmah na početku teksta postavlja se pitanje: „Da li je zaista imao operaciju ili je cela stvar bila samo blef?“

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U članku se navodi da je 37-godišnji Srbin povredio koleno na Roland Garosu pre nešto više od tri nedelje i da je morao da odustane u četvrtfinalu protiv Norvežanina Kaspera Ruda. „Dan kasnije, rečeno je da je bio podvrgnut operaciji meniskusa u Parizu.“

- Operacije kolena su delikatne za tenisere, to je poznato ne samo u Švajcarskoj. Rodžer Federer je 2020. ozledio meniskus dok je kupao svoje ćerke, dan nakon poraza u polufinalu od Đokovića. Morao je na operaciju. Bio je to početak kraja njegove velike karijere.

Nastavili su u istom ritmu.

- Đoković nesumnjivo ima izuzetne mišiće, što mu je sada možda pomoglo. Ipak, poslednjih dana u Vimbldonu su se pojavile sumnje da li je Srbin zaista operisan.

Sumnje je, prenosi Noje Cirher cajtung, „podgrejao Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, koji je lokalnim medijima rekao da je razgovarao s Đokovićevim stricem Goranom i da mu je on rekao da Đoković nije bio na operaciji.

Koliko su daleko otišli, ovo je baš sramota...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading