SRAMNIJE OD OVOGA NE MOŽE Pojavio se skandalozan tekst o Đokoviću pred meč sa Runeom

11:05 | 08-07-2024

Tenis 0

Bruka i sramota.

Novak

 

Specijalizovani portal "Tenis.com" objavio je neverovatan tekst o meču Đokovića i Runea gde savetuje svoje čitaoce da se klade na Danca, konstatujući da je Nole stigao do osmine finala igrajući ne tako dobar tenis protiv slabih rivala.

- Đokovića su izazvali i Firnli i Popirin. Sada će Đoković igrati protiv supertalentovanog Runea u osmini finala. Ovo će biti njihov šesti okršaj, a Rune ima prednost od 3:2. Srbin nikada nije pobedio Danca bez izgubljenog seta. Takođe, mislim da klinac ima šanse da odigra tesan meč - navodi autor.

- Tokom tri meča na Vimbldonu, Đoković nije odavao da ima problema nakon operacije kolena pre samo tri nedelja. Izgledao je kao i pre povrede, uz padove i uspone u igri. Pre dolaska u London, Đoković je imao skor od 18 pobeda i osam poraza, pa čak i sa tri trijumfa na Vimbldonu, njegov procenat pobeda (72,4 odsto) ove sezone njegov je najslabiji od 2006. Takođe, pali su i ostali procenti u njegoj igri, pa dobija tek 82,7 gemova na svoj servis, najmanje od 2010. Ne uspeva da dobija servis-gemove kao što je to uspevao do sada. Kada se to iskombinuje sa malim padom u snazi kada su udarci sa osnovne linije u pitanju, nije teško da se zaključi da je sada lakše ga dobiti nego ikada", poručuje se u tekstu i dodaje:

"Đoković je imao sreće da igra protiv loših tenisera, pa je i njegova igra, koja je za 3+, bila dovoljna do sada. Ali, to neće moći tako protiv Runea koji odlično servira, sve pogađa sa osnovne linije i ima ekstremno samopouzdanje. Rune je jedan od retkih koji će na meč protiv Đokovića izaći sa mišljenjem da je bolji igrač.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading