OČITALA LEKCIJU NOLETOVIM HEJTERIMA "Apsolutni kreteni" u publici, zviždali Novaku koristeći skandiranje Holgera Runea kao masku!

17:10 | 09-07-2024

Tenis 0

Rečeno baš onako kako treba

app

Voditeljka Bi-Bi-Sija, Sara Torton, podržala je tvrdnje Novaka Đokovića da ga je izviždala publika na Centralnom terenu Vimbldona u ponedeljak uveče, tvrdeći da su "apsolutni kreteni" koristili skandiranje Holgera Runa kao "maskiranje" da napadnu Srbina.

Sedmostruki šampion Vimbldona Đoković je bio iznerviran onim što je smatrao nepoštovanjem u pobedi nad Runeom od 6:3, 6:4, 6:2. 

ĐOKOVIĆ OTVARA MUZEJ U BEOGRADU Novak otkrio detalje, zna se i gde će se nalaziti

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Emiterka Sara Tornton bila je na Centralnom terenu i uprkos tome što su drugi tvrdili da su skandirali 'Runeeeee', a ne zviždanje, Tornton je molila da se napravi razlika oko toga. 

- Dok sam sedela na Centralnom terenu mislila sam da ima nekih "apsolutnih kretena" u publici koji zvižde Novaku Đokoviću pod maskom imena Rune… i nažalost to je postalo zarazno.  Ali kao ljubitelj tenisa, rekla bih da su to daleko nadmašili oni koji su uživali u veštoj igri na obe strane - objavila je na Tviteru. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading