BRITANCI OPET UDARILI PO ĐOKOVIĆU Sramno vađenje: Novače, nismo mi problem, nego ti

08:52 | 10-07-2024

Tenis 0

Brtitanci nastavljaju kampanju protiv Novaka Đokovića...

you

Tako je novinar Sajmon Brigs, koji inače godinama pljuje Noleta, objavio tekst na britanskom "Telegrafu" koji je naslovljen na sledeći način: "Novak Đoković pravi problem, a ne publika na Vimbldonu". 

U tekstu se sramno navodi da zapravo Đoković im "dugu istoriju" svađa sa navijačima, što nikako ne odgovara istini, pošto dobro znamo da nikada za više od dve decenije karijere Srbin nikada prvi nije počeo sukob.

Autor insistira na tome da Đokoviću niko nije zviždao, nego su navijači vikali "Ruuune", dodajući da ih je tom prilikom "tretirao kao bezobraznu decu u školi".

Posebno mu je zasmetala rečenica Novaka Đokovića da "posle 20 godina na ATP turu zna sve trikove", na koju je imao poseban komentar.

- Upravo to. Za tih 20 godina trebalo je da nauči par stvari. Kao prvo, većina navijača će navijati za autsajdera. I drugo, da su ti izduženi samoglasnici postali navijačka zabava. Prošle nedelje, dok je Đoković stajao na terenu i čekao da Su Barker uradi intervju sa Endijem Marejem, čulo se "Suuu". Da li misli da su i njoj zviždali? Ronaldo je imao odgovor na to, počeo je da viče "Si" - špansko da - posle davanja golova za Real Madrid. Tako su navijači od toga napravili zgodnu naviku, vikajući "Siuuu" posle gola. To je postalo popularno i tokom 2022. godine kada je Nik Kirjos došao do titule u dublu na Australij openu".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading